За нас

Зошто баш ние како избор?

Бидејки од нашиот тим освен врвен професионализам ќе добиете искрена насмевка и пријателска комуникација.

А за тоа како прекрасно си поминале кажуваат коментарите на самите пациенти.
-Ти си нашата душа од докторка Најубавите пофалби одат кај “one and only” Д-р Марга, од Марина, Наум и Михаил;
-Марга, не те менувам за ниеден стоматолог на светов Јуле.
-Жалба: да не ме лажеш дека има уште само едно кругче кога има уште 10 :-)
-Многу сте љубезни. Бесмир.

Најголема награда за нас е насмевката на детските лица.
Тие се најискрени критичари
Ве очекуваме !!!